Ελευθεριος Συναδινος

Αρχική » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ » Κύριε Αβραμόπουλε αποτύχατε.

Κύριε Αβραμόπουλε αποτύχατε.

Την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018, κατά τις εργασίες της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο, ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός, Επικεφαλής και Ευρωβουλευτής της Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης, παρενέβη στη συζήτηση με θέμα την προετοιμασία της συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 13ης και 14ης Δεκεμβρίου επισημαίνοντας ότι, το Συμβούλιο θα πρέπει να απορρίψει το Παγκόσμιο Σύμφωνο για τη Μετανάστευση, όπου αυθαίρετα και αδιακρίτως παραχωρούνται δικαιώματα σε λαθρομετανάστες, καθόσον η λανθασμένη και αποτυχημένη πολιτική των ανοιχτών συνόρων του επίτροπου Αβραμόπουλου τα τελευταία χρόνια είχε ως αποτέλεσμα, μόνο στην Ελλάδα, να έχουν φτάσει πάνω από ένα εκατομμύριο λαθρομετανάστες ενώ ταυτόχρονα χαϊδεύουμε την Τουρκία.

Ακολουθεί η ομιλία:

Κυρία Πρόεδρε,

 

Παρότι η κατάσταση της Ένωσης είναι ήδη επιβαρυμένη από την είσοδο λαθρομεταναστών στο έδαφός της, συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε τη λανθασμένη και αποτυχημένη πολιτική των ανοιχτών συνόρων. Μόνο στην Ελλάδα έχουν φτάσει τα τελευταία χρόνια πάνω από ένα εκατομμύριο λαθρομετανάστες με τις ροές να συνεχίζουν και θα συνεχίσουν να υφίστανται όσο χαϊδεύουμε την Τουρκία.

 

Μπορεί ο επίτροπος Αβραμόπουλος να χαρακτηρίζει επιτυχία τις παρεμβάσεις του για την αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου, απέφυγε όμως να επισκεφτεί τους ανθρώπους που βίωσαν και βιώνουν την ισλαμική τρομοκρατία. Μιλάτε για ανθρώπους, αλλά απαρνηθήκατε τον ανθρωπισμό. Η ρητορική σας φαντάζει ανεύθυνη, ασυνείδητη και απειλεί την εθνική ασφάλεια. Ως πολίτες της Ένωσης, ζητούμε μια Ευρώπη σταθερότητας και ασφάλειας εντός μιας χαώδους και ταραγμένης υφηλίου.

 

Καλώ, λοιπόν, το Συμβούλιο να απορρίψει το Παγκόσμιο Σύμφωνο για τη Μετανάστευση, όπου αυθαίρετα και αδιακρίτως παραχωρούνται δικαιώματα σε λαθρομετανάστες, εις βάρος των δικών μας πολιτών και αυτών που πραγματικά έχουν ανάγκη.

 

Ευχαριστώ

 

 

Ελευθέριος Συναδινός

Αντιστράτηγος ε.α.

Επικεφαλής & Ευρωβουλευτής της Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης


1 σχόλιο

  1. Ο/Η kdrandakisblog λέει:

    Στρατηγέ μου, μην τον αποκαλείς Αβραμόπουλο…. Επαξίως έχει κατακτήσει το όνομα ΒΡΩΜΟΠΟΥΛΟΣ

    Μου αρέσει!